Fortfarande sjuk

Ojoj.
Nu är jag riktigt trött på att vara sjuk. Trött på denna ständiga feber, denna ständiga värk i kropp och leder, trött på att inte kunna vara i skolan och trött på att vara så blek och eländig. Detta är ju fan inte jag.

Har hur som helst börjat läsa lite i en bok jag köpte innan jag flyttade. "Den långa vägen ur helvetet" av Marilyn Manson, den är redan efter några sidor obegripligt pervers och galen.

Tyvärr, och det är verkligen tyvärr, verkar det som att jag inte kommer att vara särskilt närvarande under introduktionsveckan på Kulturama. Det är åt helvete, men jag kan fan inte hjälpa det. Är allt annat än frisk. Jag tyckte när jag gick upp imorse att nu - nu känner jag mig fan bättre, men nu verkar febern komma igen.

Imorgon kommer jag dessutom bege mig till Örebro för att medverka på rättegången på fredag med älsklingen, och vara ett stöd för henne denna dystra dag. Jag hoppas personligen att han döms till att stenas till döds, men man kan inte få allt.

Nåväl -- får köra hårt nästa vecka istället.

Hälsans nederlag

Fan.

Idag har jag tvingats sjukanmäla mig för att jag är så jävla sjuk. Hur fan blev det såhär? Känner mig så bitter och sur över att jag måste vara sjuk just nu, när jag precis börjat skolan. Idag är det dessutom fotografering för bilder till passerkortet... Grrr.

Jaja, denna dag ska jag iaf använda till att vila ordentligt och käka monstruösa mängder apelsiner. Det är mycket C-vitamin i apelsiner, och med dessa ämnar jag besegra detta ondskefulla virus som besudlat min kropp. Måste bli frisk och måste bli det nu!

Anar iofs att en del av förklaringen till detta plötsliga insjuknande till stor del beror på alkoholintaget de senaste veckorna, och månaderna. Det har vart en rätt galen sommar, och med all rätt har jag väl tyckt... har sett det som ett enda stort firande inför Sthlm.

Och jag kan fan fortfarande bli lite chockad över att jag bor här. Allting har gått så fort.

Igår var ju min första dag i skolan och det gick ju inte att undgå viss konversation med klasskamrater. Jag gick runt och funderade i feberns töcken vilken nivå de olika individerna kan tänkas ligga på. Var rätt mycket prat om vad man lyssnar på för musik och så vidare. Fan, jag har så bred musiksmak... om jag säger någon eller några jag tycker är bra kommer jag bli helt dömd efter det.

Men jag är fett pop.
Ja, sannerligen: En utav de fetaste låtarna just nu är ju utan tvekan Arvingarna - Bo Diddley! Det osar Lasse Holm om den, en klassisk popschlager-låt med svensk text och energisk sång. Mycket angenäm sådan. Men svensk musik och särskilt pop-musik har en sådan sanslös fjant-stämpel i Sverige idag och jag är helt övertygad om att folk motsätter sig viss sorts musik för att det anses nördigt att lyssna på det. Men vafan, kom igen... Jimmy Jansson rockar ju fett. Liksom Per Gessle. Fast det är rätt ointressant att diskutera olika band eller artister tycker jag, det är mycket mer relevant att prata om olika låtar.

Meeen.. jag ska inte sitta här och hålla låda, jag har en massa annat och göra. Inbillar jag mig åtminstone. Ska väl sticka ner till ICA och köpa lite apelsiner och choklad tror jag.

Ha det gött.

22 och första skoldagen

Om det inte vore för att jag de senaste dagarna känt mig allt mer febrig och allmänt risig och till yttermera visso imorse vaknade upp med grov feber, halsont och en massa slem i halsen hade jag nog vart ganska positiv om första skoldagen. Och jag släpade mig verkligen dit, för att medverka på min första skoldag. Kändes rätt skumt, inte gått i skolan på 3 år. Det var mest allmän information om dittan och datten. Bekantade mig så smått med några utav de människor som går i samma klass som jag och det var i stort sett bara positiva bekantskaper.

Dock har jag tyvärr känt mig förvirrad, varm, febrig och trött hela dagen så jag kunde väl vart roligare att ha att göra med.

22 fyllde jag hur som helst i torsdags, och det firades med pompa och ståt. Kopiösa mängder öl konsumerades under kvällen i det kanske bästa sällskapet någonsin.


Det har kunnat konstateras, att min flytt till Stockholm och början på Kulturama förmodligen är ett av de bättre dragen i livet jag har gjort. Örebro-tiden känns avlägsen, tragisk och jag vill aldrig mer flytta dit igen.

Imorgon börjar jag kl 9. Vi ska ha en introduktionsvecka först som är rätt soft, sen nästa vecka börjar lektionerna på riktigt. Nu vill jag bara bli frisk så snabbt som möjligt och sedan kunna lägga ned min energi på skolan.

Twentytwo

Idag är det en lite speciell dag. Jag fyller år!! 22 blir jag, och för er som undrar kan jag meddela att det känns precis som vanligt.  Har hittils vart en rätt seg, trött, bakfull dag men bättre ska det bli.

Såg Simpsons the Movie igår med min vapendragare Jon, den var helt ok. Efter att jag hängt med honom på registreringen till kursen han ska läsa i höst bestämde vi oss för att splitta ett sexpack och avnjuta det till filmen. Jag blev riktigt dragen av de luriga 3.5orna, och blev till sist så sugen att jag bestämde mig för att glida ner mot stan för ytterligare inmundiga av alkoholhaltiga drycker. Bombastiska mängder konsumerades på ett trevligt ställe som liknade Satin mitt i Stockholmsstad. Möjligen lite väl hög ljudvolym, men det vägdes upp av det angenäma sällskapet.

Idag kommer Jon över för lite jammande tillsammans - Fan vad kul det är att spela gitarr och sjunga tillsammans! Vi ämnar också ta oss en sväng förbi Systemet dagen till ära. Senare ikväll blir det Gröna Jägaren på Medis för ytterligare ölkonsumtion. Jag älskar Stockholms uteliv, finns så sjukt mycket att välja på och det är nytt folk överallt. Det finns alltid något att göra, det finns alltid ställen öppna och man behöver aldrig bli riktigt uttråkad.

4 dagar till skolstart -- känns overkligt, jag är så jävla motiverad så det är galet!

Skolstarten närmar sig

Jajamänsan, den 21:a idag och starten på allvaret är minsann inte det enda som närmar sig: Tro det eller ej men den 23:e fyller jag fanimej år. 22 år! Sjukt vad tiden går när man tänker efter. Sen är det bara tre dagar kvar tills jag börjar skolan på Kulturama!

Idag har Jenny åkt hem till Örebro igen och Jon har flyttat ner till Stockholm, bosatt på Lappkärrsberget där han ska plugga Sociologi eller nått... inget för mig, hehe. Vi firade hur som helst hans ankomst och vår gemensamma flytt till Sthlm genom att skåla på Gröna Jägaren nere på söder. 19 spänn för stor stark, förmodligen den billigaste ölen jag druckit ute någonsin. Innan det flanerade vi en sväng i Gamla stan och försökte smälta att vi båda numera är 08:or.

Imorgon blir det lite soft sight-seeing med Jon runt i stan och sedan hem och kanske inviga köket genom att tillaga en av mina mycket goda måltider: typ kyckling med currysås. Det ser rätt risigt ut i köket, men det var typ samma på Lappis så det känns ändå ok.

Allting rullar på bra iaf -- har felanmält min gardinstång som är paj, hoppas SSSB tar och fixar det i veckan så jag kan sätta upp min gardin. :)

Ha det gött, va kreativa å galna!

Micke goes 08a

Jajamänsan!!!!

I fredags, 17/8 tog jag mitt pick och pack och begav mig mot Stockholm för permanent bosättelse. Min vistelse i Örebro avslutades med att städa klart gamla lägenheten för att sedan bege oss mot O Learys i Örebro för att fira att jag lämnar skiten för gott. Jag sjöng "Iris" med Goo Goo Dolls på Karaoke (var för övrigt någon slags tävling) och bälgade i mig kopiösa mängder öl.

Sedan tog jag och Jenny tåget upp framåt fem-taget dagen efter, tog snabbt T-banan in mot Västra Skogen och sedan var man hemma!

Allting känns helt underbart bra, jag saknar inte Örebro för fem öre och har redan kommit in i Stockholmssvängen och börjat känna mig som en 08:a!

Drygt en vecka till skolstart -- jag kunde inte vara mer taggad!

Tack som fan till Jens för ett grymt partaj i Råcksta igår för övrigt! Ses snart!

Nedräkningen har börjat!

Jajamänsan. Nu har det blivit klart exakt vilket datum jag flyttar och det blir den 10:e augusti, d v s om drygt 8 dagar. Känns som sagt spännande och jag är otroligt motiverad trots att det känns tungt att lämna vissa saker i Örebro. Allting med studentrummet i Sthlm är klart, det enda som kvarstår är att hämta nyckeln och flytta in. Sedan ska jag städa ur denna lägenhet varefter jag kan betraktas som stockholmare.

På åteseende,

Micke

RSS 2.0